Igår var en lycklig dag!

Hösten har varit minst sagt spännande för mina nerver… Slutrenovering och styling av huset, sambon 75 mil bort och upptagen med nytt jobb, jag med sluttampen på min anställning där jag vill kunna göra en snygg avlämning, en hund som fick somna in trots att han bara var knappt tre år gammal, en hund som till största delen varit inackorderad hos päronen…

Inte blev det mindre spännande när budgivningen på vårt hus tog fart för ett par veckor sedan och vi insåg att en hel liten hög människor fallit pladask för vårt hus och allt jobb vi lagt ner – trots den omtalade lågkonjunkturen. Plötsligt såg det ut som att det hela faktiskt kunde gå bra, tvärtemot all statistik och mäklarens och våra minst sagt nyktra förväntningar. Förra måndagen tog vi nattåget tur och retur Göteborg för att skriva papper och därefter har vi hållit tummarna tills de blånat. För att göra det hela riktigt nervkittlande fick vi nämligen lämna en veckas öppet köp så att köparen kunde besiktiga och fundera och gud vet vad. Allt för spänningen!

Igår kom så äntligen mailet från mäklaren: »Allt är klart!«

Då kom också tårarna, tröttheten och lättnaden!

Det blev en lugn men väldigt, väldigt glad kväll i soffan med tacogratäng (bästa tacokryddan hittar du recept på här) till middag. Till kvällskaffet provade vi blåbärsmuffins från bloggen Under vårt tak – kanongoda – och så var vi förstås tvungna att skåla! Sambon hade köpt med sig en liten flaska Moët & Chandon och sällan har champagne smakat så gott som just igår.

Idag blåser det full storm utanför fönstret, men vad gör väl det? Fleecetröjan värmer, älskade vovven snarkar vid mina fötter, katten ligger i knät och kaffet är både gott och hett. Dags att jobba!

Önskar er en riktigt trevlig onsdag!

Dom Perignon står staty utanför champagnehuset Moët & Chandon.
FOTO: Dan Dickinson/Flickr
Annonser

3 reaktioner på ”Igår var en lycklig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s