Måndagsmiddag

Fräser grönsaker och ekologisk köttfärs. Kryddar generöst. Häller allt i en form. Kanske en burk av Muttis goda körsbärstomater över alltihop? Avslutar hursomhelst med mozzarella och riven gräddost. In i ugnen tills allt ser härligt ut. Varsågoda, middagen är serverad! :-)
Edit: Tomatförrådet var slut så jag blandade en rejäl klick hemgjord ketchup inspirerad av Birgittas variant med en dryg deciliter grädde och ett ägg. Blev riktigt lyckat!

20120402-180039.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s