ICA fast i gamla hjulspår!

Igår kom ICA:s medlemstidning Buffé hem i brevlådan. Jag brukar tycka att den är lite rolig att bläddra i, men den här gången blev jag mest bara trött och less. Så här beskriver de själva månadens nummer:

Kom igång – kom i form! Vi ger dig recepten, tipsen och inspirationen att ta steget till ett piggare, friskare och gladare liv. Genom små förändringar kan du göra vardagsmaten både godare och nyttigare. Vi tipsar också om smarta mellisar före och efter träningen, pastarätter som ger dig kraft att orka mer och långkoket som väntar i ugnen – perfekt efter en vintrig långpromenad.

Recepten som följer går alla på temat fettsnålt och fiberrikt och tidningen är fullproppad med frukttäta mellanmål, fullkornspasta, dietistrekommentationer och formuleringar som ”mjölk istället för grädde” och ”rökt skinka istället för bacon”.

Detta samtidigt som vi läser om hur ICA skyltar – och gissningsvis säljer – LCHF-litteratur på bred front.

Debatten är så att säga som baken – delad! ;-)

Annonser

4 reaktioner på ”ICA fast i gamla hjulspår!

  1. Oh, reagerade på precis samma sak. Lite trist… väldigt få recept som jag kände lockade mig i den där även fast nån korvgryta verkade vara intressant (Lägga i mer korv bara ;) )

  2. jobbar som bagare på en ica maxi har fått kämpa hårt för att få köra lchf bröd men äntligen nu får jag provbaka och har man tur kanske vi kan börja sälja det i februari..

    1. Hej Marcus, och tack för din kommentar!
      LCHF-bröd på ICA låter riktigt spännande, ett trendbrott. Får man fråga vad det kommer att bakas på? Är det i stil med de bröd vi bakar på hemmaplan, med nötter, frön, ägg, mejerier, fett etc eller är det mer av ett industribröd med en massa tillsatser?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s